Aktywne Wpisy

Salido +222
Minął 51. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
216 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
216 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 16082026
Pobierz
vieniasn +46
panowie właśnie spotkałem wilka i on nie chciał uciekać prawie narobiłem w spodnie bo mnie obserwował dość długo dopiero jak wydarłem ryja to uciekł kryste panie wilk

https://streamable.com/3gvl4i
@ninja5001: brachu na tym właśnie polega istota tego wystąpienia w jego wykonaniu, on wie że to robi. nie za bardzo rozumiem twój tok myślenia
@ActiveekHere: Przypominam, że to jest człowiek który nazywał innych ''sojakami'' używając tego określenia jako czegoś obraźliwego a jak wykopki zaczęły się śmiać z tego, że on to w sumie wygląda sam jak taki sojak i hipster z 2013 roku to dziwnym trafem wtedy przestał nazywać innych ludzi w ten sposób. Żaden ludolog też
@Thadeusss77: To był sarkazm, ale paradoksalnie w czasie trwania tego sarkazmu on miał rację i w końcu powiedział coś mądrego xD To co on tutaj powiedział to jest w 100% prawda, to jest czyste monetyzowanie negatywnych emocji i niechęci do danej firmy. Tylko zapomniał o jednej bardzo ważnej rzeczy, on bardzo często robi dokładnie to samo xD