Wpis z mikrobloga

@ninja5001: Wszedłem na kanał zagrajnika i to jest jego pierwszy film na ten temat, ale widać kiszaczek bardzo chciał wylać to z siebie i pokazać jak w serduszku go boli to co zarzucają mu normalni trzeźwi ludzie
  • Odpowiedz
@Thadeusss77: Tak to jest sarkazm, kiszak sugeruje że wszyscy "pozytywni" twórcy robią to samo co on ale nikt się nie czepia i to jemu nie wiadomo dlaczego zarzucają grift i farmienie negatywnych emocji, to nie jest pierwszy raz jak się o to zesrał. To klasyczna manipulacja i udawanie debila w wykonaniu kiszaka, ale przynajmniej pokazał że wie co myślą ludzie o jego contencie, nie spina się to dobrze z udawaniem
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Problem polega na tym, że ci inni twórcy uderzają w korporacje za ich patologiczne zagrywki, podczas gdy Kiszak i jego akolici najczęściej uderzają w twórców za posiadanie innej opinii. Ale to Kiszakowi i jego klakierom nigdy do głowy nie przyjdzie.
  • Odpowiedz
@ninja5001: dołączyłem na wykop, żeby śledzić tag ludologów i ich kolejne wygłupy, ale też nie popadajmy w sekciarstwo jak ich wyznawcy - tu jest ewidentny sarkazm i ciężko go nie zauważyć
  • Odpowiedz
  • 1
@jozef-brudny: no jest i jest zabawny niesamowicie bo kiszak to chyba największe zaprzeczenie tych słów i mówie to całkiem poważnie, bo samym gothicu remake ma na kanale ponad 90 filmów i drugie tyle shortsów i dobrze wiemy jakiego typu to treści są
  • Odpowiedz
kiszak to chyba największe zaprzeczenie tych słów

@ninja5001: brachu na tym właśnie polega istota tego wystąpienia w jego wykonaniu, on wie że to robi. nie za bardzo rozumiem twój tok myślenia
  • Odpowiedz
  • 0
@ActiveekHere: ale ja to rozumiem, ślędze go tak jak wy już od dawna. Ja nie wrzucałem tego żeby mu coś wytknąć, podniecać się, że przyłapałem na mówieniu nieprawdy, tylko po prostu uznałem to za zabawne. Rumun nie pierwszy raz takie żarty wali, dobrze wie, że nikt mu nic na czacie nie wytknie i jeszcze będą mu przyklaskiwać.
  • Odpowiedz
@ninja5001: W porządku, tak jak napisałem, on jest świadomy tego co robi, bardziej porąbane w tym shocie nie jest to że jest świadomy tylko że zarzuca innym robienie tego samego, a jak wyświetlisz kanał jakiegoś innego twórcy to okazuje się że brakuje im do kiszaka... o cholera nie wiem ile, jakieś 10 rzędów wielkości. On tutaj się zachowuje jakby kanał typowego twórcy o grach wyglądał jak jego i udaje debila,
  • Odpowiedz
nie spina się to dobrze z udawaniem tego że nie czyta w ogóle opinii na swój temat.

@ActiveekHere: Przypominam, że to jest człowiek który nazywał innych ''sojakami'' używając tego określenia jako czegoś obraźliwego a jak wykopki zaczęły się śmiać z tego, że on to w sumie wygląda sam jak taki sojak i hipster z 2013 roku to dziwnym trafem wtedy przestał nazywać innych ludzi w ten sposób. Żaden ludolog też
  • Odpowiedz
Albo to sarkazm, ale Kiszak wpadł już w mocną dwubiegunówkę XD

@Thadeusss77: To był sarkazm, ale paradoksalnie w czasie trwania tego sarkazmu on miał rację i w końcu powiedział coś mądrego xD To co on tutaj powiedział to jest w 100% prawda, to jest czyste monetyzowanie negatywnych emocji i niechęci do danej firmy. Tylko zapomniał o jednej bardzo ważnej rzeczy, on bardzo często robi dokładnie to samo xD
  • Odpowiedz