Aktywne Wpisy

Pawel993 +126
Ja mam pomysł, żeby zlikwidować znaki informujące o odcinkowym pomiarze prędkości i problem zniknie
#konfitura #samochodoza #polscykierowcy #stopcham #patologiazewsi #patologiazmiasta
#konfitura #samochodoza #polscykierowcy #stopcham #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: 5E23591C-23BA-4864-86FF-89499C9BCFDE
Pobierz
adrninistrator +98
#konfitura #samochodoza #uprzejmiedonosze
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
źródło: IMG-20260816-WA0001
Pobierz

źródło: image_picker_340831EB-BD8C-456D-9789-4585D1B657C6-5839-000000FBD977B1CB
PobierzBramkarz omija piłkę za każdym razem, obrońcy albo podają pod nogi przeciwników, albo odbierają tak, że przeciwnik ich przechodzi bez większego problemu.
Nie wierzę, że można aż tak oduczyć się grać w piłkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)