Aktywne Wpisy
maciej1922 +79
to już w baniakach trzeba mieć solidne nagrzane #psiarze
źródło: image000001
Pobierz
lubie-sernik +84
Mirki jutro mija 12 tygodni odkąd jestem w Azji.
Z tej okazji idę na gruby melanż do beach clubu z basenem i planuje się sponiewierać bo nie piłem porządnie od Tajlandii. Na ten cel planuje przeznaczyć 2k więc będzie stawianie xDD
Ostatni mój wpis skończył się na wizycie w Universal Studio. Później byłem w Oceanarium w #singapur - bardzo fajne ale jakoś to w Barcelonie mi się bardziej podobało. Natomiast było
Z tej okazji idę na gruby melanż do beach clubu z basenem i planuje się sponiewierać bo nie piłem porządnie od Tajlandii. Na ten cel planuje przeznaczyć 2k więc będzie stawianie xDD
Ostatni mój wpis skończył się na wizycie w Universal Studio. Później byłem w Oceanarium w #singapur - bardzo fajne ale jakoś to w Barcelonie mi się bardziej podobało. Natomiast było
źródło: 1
Pobierz

źródło: asdasd
Pobierzźródło: Maksiu
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: legia
PobierzNie ma kompleksu - jest nabijanie się - legia w przeszłości cieszyła się z sukcesów i miała potencjał na zdominowanie ligi - r-------a wszystko i jest dżemikiem, który wisi na papszunie
@marcelus: Oczywiście, ze istnieje. Co jak co, ale akurat w przypadku Legii tak jest. Przeciez młodzi nawet nie wiedzą czemu jej nie lubią
@marcelus: Tak jak legia w europejskich pucharach.
@Coopshtyl:
Kto i dlaczego miałby mieć dziś jakieś kompleksy względem akurat Legii?
Legia jest po prostu memowa, przez to że nie potrafi się pogodzić z tym, że od wielu lat nie należy do ścisłej czołówki i ludzi to bawi. Zarówno kibiców tych drużyn które aktualnie
Czyli w skrócie przez ostatnie 5 lat Legia ani razu nie zbliżyła się nawet do mistrzostwa polski (3 razy będąc nawet poza podium a raz 10) podczas gdy mistrzostwo Polski 3 razy zdobywał Lech, a dodatkowo zdobywali je Raków i Jagiellonia. Nie wspominam nawet o sukcesach Lecha czy Jagi w Europie. Ale to względem tej średniej Legii ktoś ma mieć kompleksy bo wykopek tak powiedział xddd
Wszyscy mają kompleks