Aktywne Wpisy
Uszatek1937 +503
#depresja Mama w piątek umarła,zostałem sam jak palec,fotmalności eałatwione,ale żadnej pomocy.Smutne

Woockashek +206
Mirki, co za p------a akcja z #psiarze. Będąc na spacerze z synem i psem postanowiliśmy wejść na chwilę do żabki. Zostawiłem psa (5 kg maltipoo) na zewnątrz przywiązanego do słupka, żeby po 5 minutach po niego wrócić. Minęło dosłownie 30 sekund od wejścia do sklepu i jakaś kobieta wchodzi do sklepu mówiąc mi, że mój piesek PŁACZE i przecież mógłbym z nim wejść do sklepu bo tu pozwalają. Ja

źródło: image
PobierzStatystycznie codziennie mozesz wrzucac po 10 takich artykulow o jakims przestepstwie ukrainca. Buduje to mylne wrazenie, jakoby popelniali ich duzo, jakoby przestepczosc ukraincow stanowila jakis problem w polsce. A tak absolutnie nie jest. Jest wrecz odwrotnie. Ukraincy popelniaja srednio 2x mniej przestepstw (Wspolczynnik przestepczosci na mieszkanca) niz polacy. Wiec dzieki ukraincom w polsce jest BEZPIECZNIEJ (Bo wliczaja sie rowniez do puli ofiar przestepstw) - prawdopobienstwo tego, ze polak zostanie
Święte krowy.
W drugą stronę to nie działa. Zawsze się znajdą tacy jak ty, żeby usprawiedliwić i rozgrezeszytć każdy czyn. I żeby powiedzieć, że dzięki takim napadom w Polsce jest bezpieczniej.
Zwróć uwagę,
Bo rodzi sie problem nienawisci polakow wobe cukraincow - zaczynaja oni atakowac ukraincow TYLKO ze wzgledu na ich narodwosc. Rozumiesz? Trzeba to tepic i musi byc jakas odbitka od prawicowych mediow szurowskich i ruskich kont na social mediach.
Gowno prawda. Nie porownuj zachodu bo to zle porownanie. Po
zgwalcenia od 1999 do 2023. Czy widzisz jakies zmiany w 2022 kiedy do po lski przyjechalo milion ukraincow? Zakladajac, ze wartosc bezwgledna gwaltow sie nie zmienila (Co widac w statystykach), a liczba kobiet w polsce wzrosla przez ukrainki - to oznacze ze jest dzieki ukraincom w polsce BEZPIECZNIEJ, mniejsza szansa ze twoja kobieta zostanie przez kogos zgwalcona.
Mamy w polsce obecnie 2x mniej gwaltow niz mielismy w 2006
źródło: Zrzut ekranu 2026-08-10 o 11.47.25
PobierzWszędziej to była tylko nagonka, że ruska agentura. Dzisiaj stajesz się z
Dzieki ukraincom w polsce jest bezpieczniej - takie sa FAKTY. Nie mozesz ich podwazyc.
Nie ma problemu z przestepczoscia ukraincow - wrecz odwrotnie.
A faktem jest, ze przez social media ogarniete prawicowymi odklejencami i prawicowymi mediami zwykle tepe debile zaczynaja nagonki na ukraincow bez powodu. Skutkiem sa ataki na tle narodowsciowym. I nalezy to tepic.
takich przykladow sa tysiace. Wylewanie fejkow przez proruskie konta buduje u zwyklych ludzi falszywe przedswiadczenie, ze jest jakis problem z ukriancami. NIE MA.
Właśnie przez takich ludzi jak ty, którzy opowiadają uspokajające bajki jest sukcesem obozu Brauna i jego wysoki wzrost w sondażach. Bo ludzie widzą wokół siebie, że coś jest nie tak, a jak się odezwą to są zalewani obelgami od ruskich agentur, po taki bełkot, że jest