Aktywne Wpisy
JAn2 +211
Jakub Wiech z bardzo ciekawym wpisem dotyczącym tego co oznaczają u nas coraz wyższe temperatury - polecam przeczytać.
Mili Państwo, a tu macie post dedykowany wszystkim tym, którzy myślą, że zmiana klimatu to będą oliwki i pomarańcze w Polsce.
Otóż: nie.
To
Mili Państwo, a tu macie post dedykowany wszystkim tym, którzy myślą, że zmiana klimatu to będą oliwki i pomarańcze w Polsce.
Otóż: nie.
To

Besalama +299
źródło: 1786004807057
Pobierz

źródło: 1000019173
PobierzNa weselach smieszy mnie postawa wlasnie mlodszych facetow, raz zatanczylem z przyszywaną kuzynką w moim wieku to ten facet mial bol d--y xD
Janusze i Grażynki nie widzą problemu jak inny Janusz z ich Grazynka zatanczy.
Dawac
Ja po porstu nie rozumiem czemu ludzie nie chodzą samemu na wesela.
Z tego co mi mama opowiadala to polowa jej kolezanek tak faceta znalazla. No ale inne czasy. Teraz trzeba z kims,
Ja sobie nie wyobrazam wydawac 600 zl na totalnie obca osobe zeby sie pobawila i
Dla takich pozostaje pójście z jakaś baba albo nie pójście wcale.
Już prędzej w ogóle nie pójdzie niż bedzie siedzieć przy stoliku z spierdoksami których dotychczas zadna inna nie chciała.
(。◕‿‿◕。) Ja b.rzadko ogolnie chodze na wesela tak btw. Od mojej strony to inaczej wyglada, a od strony chlopow tez inaczej. No ale zawsze niestety musze sie alk0h00lizowac. Ostatnio panne mloda to podwojnie widzialam xD
Szkoda chuopaka, trzeba go sprowadzić na tag zanim będzie za późno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie normalny chuopak, ale wiadomo jakie są realia i co o takich myślą witaminki.