@Pjort10: szczanii też się odmienia. Dychnie ulaniec bez tresury jak na pauzie u dziada albo jak baba co przemocowcowi kanapki z pasztetem zrobiła i pożegnała na dwa tygodnie
@AntyBocian07: a pamiętasz jak się fleksowałeś przed @ThiZ pukawką? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Ja wiem ze on sztuki walki bez narzędzi woli ale macie go za ćpuna to z narzędziami do takiego? To jak z armaty do wróbla
@lkasz-lukaszenko: ale żeś wymyślił lol. Już objaśniam. Chodziło o to że ćpun ciągle mi odsiadkę wypominał. Więc dostał nagranie które dowodziło tego że to nie prawda. Dosyć jasno bo było to napisane. Strzelanie do ludzi jest w Naszym kraju nielegalne.
@AntyBocian07: ale nie lepiej było thiza od razu wyprowadzić z błędu? Nieeeee... lepiej bylo świrować dalej. A dobrze zrozumiałem pegieerusa że ty go na przejażdżkę swoim porsche i strzelanie zapraszałeś? Kogoś takiego? Hahahahaha po co? Jak Thiz z Piotrulą przy okazji P0bytu w warszawie i czekania na pociag sie spotkal i przypalił to jechany byl asz asz!
@BogumilStorch: patologia to na strychu pryta i rodizna rozbita. Tak samo jak bezrobocie , damskie swetry i dziurawe buty(jak się wychodzi do urzędów itd.)
Czy bez Mileny tag lepiej się przegląda?
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja wiem ze on sztuki walki bez narzędzi woli ale macie go za ćpuna to z narzędziami do takiego?
To jak z armaty do wróbla
A dobrze zrozumiałem pegieerusa że ty go na przejażdżkę swoim porsche i strzelanie zapraszałeś?
Kogoś takiego? Hahahahaha po co?
Jak Thiz z Piotrulą przy okazji P0bytu w warszawie i czekania na pociag sie spotkal i przypalił to jechany byl asz asz!