Dzesidzejms Dzesidzejms 10 godz. i 32 min temu via Wykop 40 + @ossprime: ktos kto ma mniej niz 51proc na gpw powinien oddac obywatelstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
minor983 minor983 10 godz. i 31 min temu via Wykop 8 + @el_Vladi: skad wiesz ze teraz nasdaq nie bedzie szedl bokiem 20 lat? :D liczy sie ile zrobil w ostatnim czasie
ProfesorP1ZDAN ProfesorP1ZDAN 10 godz. i 28 min temu via Wykop 1 + @ossprime: ładnie p-------e ode mnie, ale i tak łap plusa
ossprime ossprime 10 godz. i 27 min temu via Wykop 0 + @ProfesorP1ZDAN: przegapiłem, podeślij linkPokaż spoiler
el_Vladi el_Vladi 10 godz. i 26 min temu via Wykop 2 + @ProfesorP1ZDAN: @ossprime głupi by nie ukradl
TenNickNaPewnoNieBedzieZajety TenNickNaPewnoNieBedzieZajety 8 godz. i 45 min temu via Wykop 1 + @Dzesidzejms: ja bym powiedział że min 100%, ja zapakowałem wszystko w szczura za 66,6 rok temu i teraz mam ponad 2 razy tyle.
Kochanek_Wielkiej_Niedzwiedzicy Kochanek_Wielkiej_Niedzwiedzicy 4 godz. i 44 min temu via Wykop 2 + @ossprime: z perspektywy giełdy i inwestorów złodziejskie banki i januszexy co wyciskają pracowników jak cytryny to jednak zaleta XD
źródło: w20_vs_nq
Pobierz