Aktywne Wpisy

shaleniska +3
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: ax9127
Pobierz@Leithain
ale dużo okazji na rynku
wg. mnie oczywisty wygrany wyścigu AI i jedyny powód dla którego go nie posiadam to to, że nie jest aż tak tani jak inne spółeczki, ale może warto ugryźć już, niżej chyba nie ma co liczyć
Chętnie posłucham.
@Przypomnienie za rok
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
AVGO, Palantir, Coreweave, AAOI, Microsoft, Meta, Nvidia nadal no i pamięciorze.
Poza tym lubię Googla i Amazona chociaż nie są aż tak atrakcyjne cenowo jak wyżej wymienione.