Wpis z mikrobloga

• 1
@legion_9000 @breakdown1 niech teraz pozostaΕ‚e 25% odrobi mi straty ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

ale powiem Wam, ΕΌe bez wiΔ™kszej pozycji w tej k----e jakoΕ› lΕΌej, tak czΕ‚owiek siedzi i nagle dochodzi do niego, ΕΌe nie myΕ›li juΕΌ o tym co tym razem o--------i wyroczniorz
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@clrshck teΕΌ nienawidzΔ™ tej suki, jakby mi ktoΕ› powiedziaΕ‚ 3-4 miesiΔ…ce temu ΕΌe dokupiΔ™ jeszcze ponad 30 akcji to bym powiedziaΕ‚, ΕΌe zwariowaΕ‚ goΕ›Δ‡ totalnie

Nie mniej liczΔ™ na to ΕΌe Oracle bΔ™dzie dobry do krΔ™cenia kΓ³Ε‚ek miΔ™dzy 130$ a 250$
  • Odpowiedz
  • 0
@clrshck: ja mam kilka akcji tylko więc i tak strata nie była duża a stwierdziłem że to musi odbić bo firma tak naprawdę nie jest w złej sytuacji tylko dużo kasy pali na inwestycje, gdybym miał włożone więcej to pewnie też bym dawno sprzedał
  • Odpowiedz
  • 1
@breakdown1: trzymam kciuki, jak dojdzie do 250$ to pokryje wszystkie moje straty. A w sumie nawet bΔ™dΔ™ na plus bo wczeΕ›niej zΕ‚apaΕ‚em ruch 140-190 i w-------m przed atakiem na 250 (oczywiΕ›cie potem 190 uznaΕ‚em za atrakcyjne do wejΕ›cia na nowo xdd)
  • Odpowiedz
  • 1
@legion_9000: sytuacja to jedno, sentyment to drugie i często już nie mam siły walczyć z tym by udowadniać rynkowi że się myli. A w przypadku Oracle wcale nie wiem czy się myli, długoterminowo moc będzie tak czy siak potrzebna, ale jak tam się te deale z OpenAI nie zamkną i będą szukali zbytu na gorszych warunkach to może być ciężko. Ta pozycja co mi została jest git i jak się
  • Odpowiedz