Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +168
Mirki, trzymajcie mnie. Dworzec PKP w Gdańsku: chcesz przewinąć dziecko? Płać 4,50 zł i jeszcze biegaj, żeby szukać obsługi z kluczem.
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
źródło: 1000031330
Pobierz
Salido +320
Minął 15. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-6
Pobierz

Wy mówicie że przegryw to kwestia genów ale jeśli chodzi o mnie to chyba musi być to zapisane w gwiazdach xD Przecież niemożliwe to jest, że staram się wyjść z przegrywu przez tyle lat i zawsze wracam do punktu startowego i ostatecznie do starych nawyków chlania przed kompem. Zawsze się zastanawiam dalczego ja? Jakim cudem tylko mnie to spotyka. Dosłownie każdy kto startował ze mną, z tego samego podwórka, szkoły no wyrobili się, każdy kogoś znalazł, założył rodzinę, fajna praca a ja stoje dosłownie w miejscu od 30 lat. Nawet typ którego gnoili za wygląd w podstawówce ma teraz szczupłą kobitę i już 2 dzieciaki jej zrobił i relacjonuje swoje wygrywowe życie na instagramie. Typ ode mnie z roboty którego znałem wcześniej, niższy ode mnie, dawno włosy stracił a ma fajną laskę którą też kojarzę i jest na prawdę do rany przyłóż. Nawet jak miałem okazje spotkać starych znajomych w realu to KAŻDY się zmienił a ja dosłownie zatrzymałem się w rozwoju. Probówałem wszystkiego już chyba, filmiki PUA, ciuchy, barbery, sporty, samotne podróże, tindery i nic. Moje życie stoi w miejscu jeśli chodzi o pracę, edukację, relacje, związki. Nie wiem czy coś większego się zmieniło na przestrzeni ostatniej dekady u mnie.
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #samotnosc #depresja #przegrywpo30tce #blackpill #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_6yPPZj5oAS663vOUXe7lBPsyGXWCHBsR
Pobierz1. geny (wzrost, wygląd, zarost)
2. wychowanie (wiedza jak powinno się funkcjonować w świecie, przegryw to nie tylko zakola i metr pięćdziesiąt, wzorce)
3. środowisko (weryfikacja i poprawki wychowania z domu, kontakt z rówieśnikami)
4. osobowość (introwertyzm, osobowość unikająca, kompleksy itd.)
5. czas (równouprawnienia, feminizm, istnienie aplikacji randkowych i fałszywego obrazu świata na fb
Instagram to nie prawdziwe życie XD
Xd
Jak wpuścisz 1000 identycznych szczurów do labiryntu, to któryś z nich znajdzie wyjdzie jako pierwszy, a inny będzie ostatni i inteligencja nie ma tu znaczenia, tylko tysiące drobnych decyzji
@mirko_anonim: słowo klucz
jesteś alkoholikiem, zacznij od tego