Aktywne Wpisy
AnnaKoweral +21
Siema potrzebuje rady,
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower

#gielda ile co miesiąc wrzucacie Mirki?

#gry #ps5
źródło: 1000028215
PobierzOgólnie to wszystko jest robione pod to aby gry były w formacie subskrypcji netflixowej.
@czlowiek_czlowiekowski: Tylko, że z tego co @Sweet-Jesus zdążył już napisać taki punkt istnieje od 2009 roku i wcześniej dziwnym trafem jakoś za bardzo nikomu nie przeszkadzał xD
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-07-05_121046_wykop.pl
Pobierz@czlowiek_czlowiekowski: To takie rzeczy trzeba zapowiadać? To jest dosłownie to co napisał @T0pi5
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-07-05_124751_wykop.pl
Pobierzdoesitplay.org
@czlowiek_czlowiekowski: Ja to widzę jednak trochę inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-07-05_082831_wykop.pl
PobierzA to co wrzuciłeś to przecież to o co mi chodziło, stąd też taką grę można było później odsprzedać albo kupić używkę i odsprzedać za tą samą cenę.
naprawde wam tak ciezko ze az tak to przezywacie?