Wpis z mikrobloga

Czy rolnicy ktorzy nie wierzą w ocieplenie beda wyciągać łapy po kasę za susze?

• Tak 60.0% (15)
  • Oczywiście bo to przyglupy z wiochy 40.0% (10)

Oddanych głosów: 25

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oni chca exitpolu ale nie chcą zeby Ukraina weszła do UE XDDD

@fidelio-fidelio: Mnie bardziej zastanawia to ich rozumowanie na poziomie małego dziecka mniej więcej czyli uważają, że wychodząc z UE jednocześnie Polska zachowałaby wszystkie przywileje związane z byciem w niej włącznie z dopłatami dla nich xD Pamiętam jak Kołodziejczak biegał po lidlu kiedyś na kanale agrounii i pokazywał świąteczne słodycze w lidlu twierdząc, że nie ma tam polskich xDDDD
  • Odpowiedz
@Cztero0404:
Kiedyś z 1 gadałem i mowil ze nie potrzebna nam UE bo możemy sprzedawać do Chin czy Indii jak mu powiedziałem ze oni sa sami eksporterami netto i nie potrzebują z Polski to jakos zamilkł.

Oni serio myśla ze jak nie UE to cale BRICS bedzie od nich brac żarcie jak BRICS samo sprzedaje i to jakiejś afryce bo ma gównianej jakości.
  • Odpowiedz
Kiedyś z 1 gadałem i mowil ze nie potrzebna nam UE bo możemy sprzedawać do Chin czy Indii jak mu powiedziałem ze oni sa sami eksporterami netto i nie potrzebują z Polski to jakos zamilkł

@fidelio-fidelio: Oni odpisują za każdym razem dokładnie tak samo. Wiadomo sami będą handlować z Chinami i Indiami, ale sprzedawać swoich produktów razem z UE na przykład do Ameryki Południowej już nie chcą gdzie UE otwiera
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: Na żywo to mnie na przykład próbował przekonać kiedyś do pewnych rzeczy wielki antysystemowy konfiarz z młodzieżówki wywracający stolik, później chyba musiał dorosnąć i znaleźć sobie poważne zajęcie i poszedł do policji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz