Aktywne Wpisy

cheture +14
zauważyłam zależność że biegacze zawsze mają ładne dłonie

Dziewiąta runda Ekstraligi oraz zaległy mecz rundy ósmej odjechany, czas podsumować wyniki!
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
Swoją drogą w tym typowaniu sporo osób zmieniło poprawny wynik na błędny, jednak czasami nie opłaca się zmieniać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaległe spotkanie rundy ósmej, czyli pojedynek Sparty Wrocław ze Stalą Gorzów trafiły 2 osoby.
W rundzie dziewiątej spotkania Stali z GKM oraz Apatora z Motorem nikt poprawnie nie wytypował.
Lepiej było w spotkaniach Zielonej Góry z Wrocławiem, 3 poprawne typy, oraz
źródło: runda 9
Pobierz

#antynatalizm #samotnosc #depresja #przegryw
A co jeśli posiadanie rodziny i dzieci to jedyny sens życia? Bo jako wieczny singiel nie tak wyobrażałem sobie dorosłość.. Stary chłop a ciągle próbuje odnaleźć siebie, znaleźć sens życia i jakiś cel ale odbijam się tylko od ściany. Widzę swoich rówieśników którzy już dawno założyli rodziny i jakoś nie widzę żeby byli nieszczęśliwi z tego powodu. Oczywiście u mnie kwestia taka że
- jestem singlem z wyboru nie swojego
- teoretycznie (a może dałem sobie wmówić bo taki mamy obecnie przekaz?) że nie chcę żadnej żony i dzieci
Mimo wszystko czuje że czegoś mi brakuje, jakoś tak się czuje jak nastolatek w ciele dorosłego albo kryzys wieku średniego. Żyje właściwie z dnia na dzień, nie mam żadnego punktu zaczepienia, wizji przyszłości co mnie denerwuje.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Może nie są, może są, pozory często mylą. Nie każdy chwali się swoim nieszczęściem publicznie