Aktywne Wpisy

GabrielOcello +574
Żona czekała od 9 miesięcy na kolonoskopie i gastroskopie pod znieczuleniem ogólnym termin na sierpień tego roku, a dziś telefon, że zmieniły się dofinansowania NFZ, brak kasy i musieli przenieść termin na wrzesień ale k---a 2027 roku. Więcej trzeba płacić j-----m konowałom system to wytrzyma (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#lekarz100k #zalesie #konowalposting
#lekarz100k #zalesie #konowalposting

eehomonto +137
A jak u was dzień ojca? #heheszki
źródło: image_picker_351ED051-6693-42CC-9AA3-F1E261385FDF-73289-00000B9D464EA3FA
Pobierz

Doskonale sie w podrywie ostatnio. Pare dni temu w te upały dałem losowej dziewczynie butelke wody kupioną nieopodal w sklepie. Przy wręczaniu jej wody powiedziałem tylko, że tak przepięknej dziewczynie bardziej przyda się woda niż mi, żeby piła wode, bo inaczej zmarszczki będą i włosy suche wypadać oraz zapodałem ciekawostke, że człowiek w większości jest z wody. Nie zagadałem, czy zgodzi się iść do restauracji na randke bo brakło odwagi, ale chociaż zrobiłem wesołą minę. Potem szybko odszedłem. Najważniejsze, że postępy są ( ͡° ͜ʖ ͡°) Znacie może jakieś fajne tematy do zagadywania?
#podrywajzwykopem #przegryw #redpill #pua #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt