Aktywne Wpisy

lubie-sernik +325
Zastanawiam się czy lecieć na Borneo zobaczyć Polaka Nosacza na żywo xD
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
źródło: images
PobierzLecieć do Polaka Nosacza?
- Leeeeeć!!!! 94.2% (1473)
- Nie ma sensu 5.8% (91)

Upadek to przejmujący dramat psychologiczny i świetne studium ludzkiej frustracji, w którym zwykły człowiek, przygnieciony bezdusznym systemem i serią porażek, zrywa z normami społecznymi i wpada w amok. Film rewelacyjnie ukazuje, jak narastająca bezradność i absurdy codzienności popychają jednostkę na skraj szaleństwa.
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
źródło: -
Pobierz

#blackpill #gielda #przegryw #looksmaxing #rozowepaski
Dla witaminek on wygląda zbyt kobieco nie to co chad z Chadu
on musialby zrobic NATUREMAXXING zeby baby same chcialy zeby je r00chal bo nie ma inaczej. baba wie sama bo czuje kto ma ja r00chac i tyle koniec dyskusji a reszte sobie juz zracjonalizuje
@orientalist-jack sa 2 typy czadow na ktore rozne archetypy bab leca
1. pretty boy ale taki ktory
@Dastamit: ale potężny cope, jeszcze większy niż ta szmula z X. Baby autyzm razi tylko u przeciętniaka. Wszyscy są gdzieś na spektrum autyzmu. Dosłownie znam autystycznego czadlajta z bogatego domu i wiem jak baby na niego reagują na mieście, ciągną rozmowę na siłę itp. Paryżanki to chyba już wszystkie przeorane
@Fala_Magnezu: mi ten przesadnie zawężony nos bardziej Jacksonem zalatuje
źródło: 1000058874
Pobierz