Aktywne Wpisy

Czoso +777

Clefairy +23
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/86378969/prawko-zdane-czas-na-kupno-pierwszego-motocykla-pl
Jestem już po jazdach NC750X, NT1100 i Tracer 9.
NT1100 odpada - jeździło się tym mało przyjemnie. IMO mocne wibracje + ociężały feeling.
NC750X pozytywnie mnie zaskoczył, ale to Tracer 9 najbardziej mi się spodobał.
Teraz pytanko ile realnie uda się obciąć z ceny w salonie?
Tracer 9 Y-AMT kosztuje 57 + dodatki 1,8 = 58,8 tys.
NC750X DCT kosztuje 40,5 + dodatki 3,2 = 43, 7 tys.
#motocykle
1. Honda NC750X DCT
2. Honda NT1100 DCT
3. Yamaha Tracer 9 Y-AMT
Oczywiście wszystkie będę brać na jazdy próbne, ale chciałem poznać Wasze zdanie. Co doradźcie? Jeździć będzie chłop 195 cm/105kg (bez pasażera), głównie dojazdy
@f0rtnight: Lada chwila do salonów ma trafić Suzuki SV-7GX, szkoda, że musisz mieć DCT, bo na pewno będzie to lepsze moto od NC750, a nawet ciekawa alternatywa dla Tracera 7.
@f0rtnight: kumpel teraz kupował w yamaszce w Katowicach, typ mu bez ceregieli powiedział że mają na stanie tenere 700 taka i taka i za 45000 może sprzedać a cena wyjściowa 48900 i kumpel kupił, nie wiem jak z tracerem ale zadzwoń do Katowic i zapytaj.