Wpis z mikrobloga

@vZGLSjkzfn: no i po co takie coś tu wrzucasz i światopogląd burzysz Darku? Dawaj lepiej coś z Bąkiewiczem wrzuć albo z Nawrockim jak kieliszek źle złapał, to są tematy grzejące każdego szaraka anona polaka a nie jakaś służba zdrowia dla vipów
  • Odpowiedz
@skur_woll: przeciez robia - zwolnili goscia, wyrzucili z partii i teraz zamierzaja to ogarnac. Niezalezne kontrole trzawskowskego w wawie i ogolnokrajowe od tuska. Plus prace na uchwala aby sprawdzac zarobki lekarzy. Robimy nie gadamy
  • Odpowiedz
@skur_woll: a dlaczego pisowski rząd nic z tym nie zrobił tylko ochoczo z tego korzystał, wy trzymaliście pisowskie ryje na kłódkę, a teraz wyjecie z powodu jakiegoś szeregowca z KO?
  • Odpowiedz
  • 0
@Aldona_Lipska: ale ja mam w------e w pis, obecnie nie rządzą. Macie władze to ich sądźcie. Nie wiem o jakim szeregowcu piszesz , może nie przeglądałeś dziś internetu ale sprawa nie tyczy się żadnego szeregowca. K---a swoją drogą nieźle tam macie przetyte łby , skoro w przypadku tak ewidentnego plucia nam w twarz przez władze wy stajecie nadal po jej stronie. No chyba że jesteście od nich czy tam oni wam
  • Odpowiedz