Wpis z mikrobloga

@Fury_Warrior: Zastanawiam się, czy w ogóle jest sens uczyć się programowania. Wrzucasz do Fable 5 prompta: "make GTA 6. Don't make mistakes.", idziesz gdzieś na 5h robić coś pożytecznego, wracasz i cieszysz się nową odsłoną GTA.
  • Odpowiedz
  • 1
@walokid: @Aperitiff ok bardziej chodzi mi ze nie chce zostac programista bo juz bylem nim i nic z tego dobrego nie wyszlo ale w projekcie gdzie teraz pracuje mamy angulara na froncie a ja react guy jestem wiec ogolnie chcialbym lepiej cisnac indie na wycenie zeby nie krecily nosem ze angular taki ciezki i nie mozna nowej formy zrobic xD wiec czy warto wogole sie za to gowno brac.
  • Odpowiedz
czy warto wogole sie za to gowno brac.

@Fury_Warrior: Jakbym był na Twoim miejscu, to bym się nie wahał i wrzucił prompta do Claude o stworzenie kursu z Angulara dla mnie (Sonnet 4.6 by tu wystarczył) - poziom początkujący i wszystko z nim ustalasz, by było jak najbardziej pod swoje potrzeby (piszesz mu też, że masz ograniczony czas i chcesz by nauka przebiegała jak najefektywniej). Możesz mu zaproponować np. wygenerowanie
  • Odpowiedz
@Fury_Warrior: Ja prowadzę dwa projekty jeden mam w next.js 16 drugie na angularze 20. O niebo lepiej się pracuje w angularze niż w next.js. To co mi next.js krwi napsuł to moje... i żadne AI nie pomogło nawet z płatnymi pro subskrypcjami.
  • Odpowiedz
A myslisz ze chatGPT sobie z tym poradzi? albo cos innego darmowego?

@Fury_Warrior: Ciężko mi powiedzieć teraz, czy poradzi, bo już od dawna tego nie używam i nie mam pojęcia jak to się teraz spisuje. Używałem darmowego gpt i perplexity na początku mojej zabawy z czatami i potem od razu przeszedłem na Claude Pro. Zauważyłem skok jakości i już nie myślałem, by spróbować nawet płatnej wersji gpt. Spróbuj wersji darmowych
  • Odpowiedz