Aktywne Wpisy

Lekarze tak boją się powiązania zarobków z NIPem, PESELem albo numerem prawa wykonywania zawodu, bo okaże się, że nie tylko radni czy posłowie lekarze zarabiają po 80-130 tys. miesięcznie tylko WIĘKSZOŚĆ wszystkich lekarzy w Polsce XD Wtedy @dr_Batman nie będzie już mogła mydlić nam oczu, że to są polityczni nominaci. Prawda jest taka, że oświadczenia majątkowe to jedyne rzetelne źródło informacji o całościowych zarobkach lekarzy. Wszelkie dane, rankingi czy odpowiedzi szpitali

Eliade_z_Poznania +171
#mecz
źródło: HKsMAlkW4AAyps6
Pobierz

Dlaczego przegrywy non stop narzekają zamiast wziąć się za siebie? Sam byłem #przegryw ale stwierdziłem ile można non stop zwalać na innych? Trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje życie a nie że każdy winny tylko nie ja. Baba to powinna sama zagadać, wszystko powinno być podane na tacy i przecież to mnie powinni zapraszać na imprezy na jachcie wśród modelek. Typowa roszczeniowa postawa przegrywa który w życiu palcem nie kiwnął ale przegląda instagrama z browarem w ręku i mówi TO JA TAM POWINIENEM BYĆ! Prawda jest taka że trzeba zacząć od podstaw. Zmienić mindset z wyuczonej bezradności. Zacząć sport, jakaś zmiana ciuchów, barber, jakiś perfum. I wychodzić do ludzi non stop, nawet zagadywać.
#wychodzimyzprzegrywu #blackpill #redpill #samotnosc #incel #tinder #niebieskiepaski #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jak już ktoś chce zmieniać życie to olać kobiety na starcie i skupić się na zapewnieniu sobie wygodnego życia. Sport ok. Reszta to por prostu XD
"Wydawaj pieniądze, bo nasze biznesy idą w upadek, staraj się mimo że nagroda nie jest warta wysiłku..."
Nie dziwię się że z anonima, też wstydziłbym się wstawić takie gówniane porady pod własnym nickiem
@mirko_anonim: O, znowu ten wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°).