Aktywne Wpisy

Jokohama +209
źródło: temp_file7465839565942672187
Pobierz
fornson23 +18
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz

Kierunek na rondzie włączają Ci "starej daty", kiedyś tak uczyli. Nie jest to błąd, ale zbyteczne wachlowanie kierunkowskazami. Już wolę tych co nie włączają kierunku od tych co jadą całe rondo z kierunkiem w prawo i nie zjeżdżają. Mimo, że ktoś ma kierunek to ty i tak stoisz bo nie wiesz co zrobi pajac. Wjedziesz pod niego to twoja wina.
jak jest rondo dwupasmowe i w lewo chcesz jechać to dajesz lewy w----------z od wewnątrz
@szaremyszki: mozesz tak myslec, przejmuje sie czyimis kierunkami z tego powodu ze sa dla mojego bezpieczenstwa i ten idiota powinien go uzywac przepisowo, bo naraza mnie i pasazerow. Nie znosze ignorancji.
@fstab: Ale jak to. Jak skręcam w prawo od razu (1 zjazd) to włączam od prazu w prawo, jak na wprost albo któryś pomiędzy to dokładnie przed wjazdem w prawo, a jak bardziej w lewo niż na wprost (czyli w lewo albo nawrotka) to kierunek w lewo aż do przedostatniego, wtedy przełączam na prawy. Logiczne.