Wpis z mikrobloga

✨️ Nostalgia i podróże: Odkrywanie marzeń sprzed lat
Jezu jak ja nienawidzę swoich genów.. geny od prymitywnego chłopa. Lubię sobie oglądać kanały podróżnicze na youtube, często popijając przy tym kilka mocnych piwek i jedząc jakieś niezdrowe żarcie ale ostatnio wpadł mi jeden filmik który pamiętam że oglądałem już w 2019 albo wcześniej. Czaicie to jaki to kawał czasu? Ponad 7 lat temu oglądałem sobie Polaka w USA, popijając aż zacznie szumić w głowie i byłem przekonany że takie same przygody mnie spotkają i wszystko się wydarzy. Z jakiegoś powodu zacząłem tęsknić za tymi czasami ale dlatego, że byłem przekonany że to wszystko mnie spotka, samo się jakoś wydarzy, kwestia czasu że "kiedyś" tam i jak ci szumi w głowie to te plany są tak rozmyte że nie myślisz szczególnie nad tym, a jeszcze jesteś te 7-10 lat młodszy to wgl przekonanie że wszystko samo przyjdzie z czasem. Tak lubiłem spędzać czas, oglądanie podróżników i rozmyślanie po alko czego ja nie dokonam. Najgorsze to że chciałoby się znów tak rozmarzyć i odłożyć rzeczywistość na później, odtworzyć te uczucia ale niestety to tylko iluzja i tylko z czasem się starzeje a te wielkie plany i marzenia nie wychodzą poza pokój i kończą się wraz z kacem.

#prokrastynacja #przegryw #feels #zycie #a-----l #alkoholizm #nostalgia #depresja #przegrywpo30tce #blackpill #doomer

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Nostalgia i podróże: Odkrywanie marzeń sprzed lat Ⓘ
Jezu jak ja nie...

źródło: hq720

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: też miałem podobny problem i myslalem, że w życiu coś się wydarzy, jakoś samo. Niestety, nic się samo nie wydarzy, w moim przypadku nie były to podróże ale schemat identyczny.

Jeśli chcesz aby w Twoim życiu wydarzyło się coś, musisz w tym kierunku działać, kropka
  • Odpowiedz