Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +160
Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

eugeniusz_geniusz +314
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przez chwilę wróciła moda na bycie stay-at-home-girlfriend ale co to za głupota była żeby odrzucić taką rolę przez kobiety? Dla mnie to wygryw przecież. Serio, chciałbym zajmować się tylko domem, podczas gdy to ktoś inny musi gonić za pieniędzmi, utrzymywać to wszystko i stresować się tą całą karierą, doszkalaniem się, itp. Ja mam dość etatu i ciągłym wyścigiem szczurów. Wystarczyłoby mi że mam jakieś pieniądze na utrzymanie tak że nie muszę sam za tym gonic i mogę zajmować się każdą rzeczą poboczną. Giga stabilizacja i spokój psychiczny a jeszcze świadomość że robisz u siebie i dla siebie. Zero nadgodzin, siedzenia przed monitorem wieczorami, stania w korku albo przeciskanie się busem, spowiadania się przed menedżerami i walką o stanowisko bo każdy cie może wygryźć.
#praca #feminizm #kariera #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #it #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Chcą być taka dla typa 10/10 proste
@Krolowa_Nauk: typowa baba ¯\(ツ)/¯