Aktywne Wpisy

lubie-sernik +148
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

Hej,
Mam ponad 4 lata doświadczenia w kołchozie (duża amerykańska korporacja finansowa, która ma biuro między innymi w Krakowie). Na LinkedIn napisała do mnie rekruterka z #revolut. Pisała o stanowisku „Back Office Ops Manager”. Dziś miałem rozmowę z jakąś inną rekruterką, także z tej firmy, właśnie o tym stanowisku. Pytała mnie o oczekiwania finansowe, o okres wypowiedzenia oraz o to, czy gdzieś jeszcze aplikuję. Na koniec dodała, że za dwa dni otrzymam test. No i tutaj pojawia się moje pytanie - czy ktoś z was wie, jak ten test może wyglądać? Niby coś tłumaczyła, ale chciałbym dopytać co i jak, jeśli ktoś miał z tym styczność. Test ma trwać ledwo 20 minut. #koro #praca #finanse #fintech #korporacja #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt