Aktywne Wpisy

WielkiNos +422
bigbuck +112
#samochody #motoryzacja
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg
Rzadko kiedy jeżdżę po autostradach. Przeważnie na lotnisko i z powrotem.
Zawsze było to bardzo stresujące bo albo jedzie się z tirami na prawym pasie albo walka na lewym z szybszymi.
Wczoraj przejechałem kilkaset km po A1.
Jakie to było cudowne doświadczenie po którym nie byłem zmęczony stresem i nerwami.
Odcinkowe pomiary prędkości powinny objąć wszystkie autostrady, drogi szybkiego ruchu i jak największą ilość km dróg

Dlaczego w dorosłości wszystko przestaje cieszyć? Ogólnie byłem nudnym dzieckiem, bieda w domu ale pamiętam że zawsze miałem ochotę grać całymi dniami w gry, łazić na zewnątrz bez celu albo nawet chodzić sam odbijać piłkę od ściany, jeździć na rowerze w kółko albo nie wiem coś sobie rysować w domu. A teraz? 30 lat na karku i nie mam na nic ochoty. Nawet na słodycze nie mam ochoty jak dawniej bo przestały mi smakować i takie myślenie że szkoda kasy i to nie jest zdrowe. Nie mam ochoty w nic grać, nic tworzyć, nic oglądać. Co za paradoks, bo teraz gdy człowiek ma pieniądze mógłby zrealizować jakieś młodzieńcze marzenia - sprzęt gamingowy, pokój w jakimś stylu, duży TV do oglądania, konsole, może jakiś motocykl, strzelnica, jakiś klasyczny samochód dla zajawki - ale nic z tego nie robię bo nic mnie nie jara.
#feels #doroslosc #depresja #przegryw #mlodosc #nostalgia #przegrywpo30tce #agepill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: comment_1639821580z0edd2nQATofnO3ZW9Tf49
PobierzIleż można w kołko to samo? Im więcej mamy lat tym bardziej wszystko nam powszednieje.
Życie zwykłego człowieka jest nudne po prostu.
@mirko_anonim: To nie jest tak, że ''dorosłość przestaje cieszyć'' po prostu ludzie najczęściej sami sobie odbierają to cieszenie się.
zdecydowanie tak.
p------y świat pełen p--------h ludzi (・へ・)