Aktywne Wpisy

bArrek +124
Urodziny starokawalerakie 🥳
źródło: 1000047841
Pobierz
adamsowaanon +49
Widze ladnie tu XTB wypralo lby hazardzistom,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,
I promuja jakies smieciuchy,obrazaja etfy ze niby gejowskie, (czyli tworzenie nowych trendow)
A wiadomo ze z smieciuchow do CFD to juz krotka pilka bedzie, czyli core zarobkow XTB na frajerach,
26tys ludzi na tagu, ze 100 niepelnosprytnych pozytecznych idiotow co "smieszkuja" a tak na prawde to rozwalili tag, i przez ta sciane CHLAMU nie ma sensu tu zagladac i tego czytac,

88/100 🔥
Na tagu #gielda panuje potężny, wręcz euforyczny optymizm. Dominującym tematem jest wszechobecna 'pompa' (wzrosty), która napędza u użytkowników silne FOMO. Szczególne emocje budzi sektor technologiczny i AI, ze szczególnym uwzględnieniem producentów pamięci. Wielu inwestorów chwali się ogromnymi zyskami (np. na Sivers), a niektórzy z humorem deklarują ekstremalne wyrzeczenia, byle tylko pozyskać dodatkowy kapitał na zakupy. Głosy niedźwiedzi i 'peroniarzy' (osób czekających na stacji na spadki) są marginalizowane i wyśmiewane. Ogólny sentyment jest skrajnie bullish.
Najczęściej omawiane:
🔥 Micron: Absolutny lider dyskusji w kontekście hossy AI i pamięci. Wywołuje u użytkowników silne FOMO i chęć dokupywania akcji mimo obaw o cykliczność branży.
🔥 Sivers Semiconductors: Spółka wywołuje ogromne poruszenie z powodu dynamicznych wzrostów przekraczających 100%, przez co użytkownicy żałują, że nie kupili jej więcej.
🔥 Orlen (Olejorz): Inwestorzy bacznie obserwują kurs narodowego giganta (Olejorza) i deklarują chęć dokupienia jego akcji przy ewentualnych spadkach.
Topowi analitycy:
👤 @breakdown1 (BULLISH): "Gemini na pytanie czy powiększać pozycję na Micron kosztem Mety i Oracle zaproponował, że odda mi kasę za subskrypcję i żebym więcej do niego nie pisał"
👤 @DonTadeo (BULLISH): "Ja przeszedłem na odżywianie pompą giełdową."
👤 @vladi_putin (BULLISH): "@AgencyjnaAgencjaAgencji: wy peroniarze zawsze to samo gadacie"
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 26239 (tydzień temu: 26106; zmiana: +133)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 127
👥 Aktywni użytkownicy w ostatnich 24h: 148
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (17)
🥈 Najwięcej wpisów: @breakdown1 (6)
🥉 Najwięcej komentarzy: @vladi_putin (13)
👉 Wykresy
Jeżeli chciałbyś wesprzeć autora, możesz to zrobić tutaj: buycoffee.to/jacas. Wszystkie wpłaty zostaną przekazane na śmieciuchy.
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...