Aktywne Wpisy

Rumbowy +1057
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

lubie-sernik +233
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
![[AMA] Diagnosta na okręgowej stacji kontroli pojazdów](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7a8f82bd3a415ef5bafba54c84abfa89d5650717fcf8bf2a86aff6e86bff5f99,q80.jpg)

źródło: 1000026673
Pobierzźródło: 20260524_125906
PobierzBono z U2 od wieków nie płaci podatków w Irlandii...dopiero co lewacka ciota umoczona w potężnych przekrętach czyli pani prezydent na święto św Patryka powiedziała, że św Patryk już nie jest św i kimś czczonym tylko kumplem i imigrantem.
Pytam się szefa jak były
w mordę wiatr jest okrutnikiem niemożliwym. Ostatnio na ultramaratonie odcinek na Hel jak jechałem, to 35 kmh bo wiało w plecy, powrót 10 kmh i prawie płakałem :]
Marudzisz. Ja tu mieszkam i te twoje wiaterki u mnie są normalnością. Oczywiście ten Scott się nie nadaje do takiej jazdy ale ebac to ja nim jeżdżę do roboty i przyznam, że kilka tygodni temu przy dużym wietrze mnie praktycznie przyglebiło, nie
Ale tereny masz kapitalne do jazdy, nawet jak lato trwa 2 tygodnie