Aktywne Wpisy

poorepsilon +14
Miałam iść wczoraj tj. czwartek do psychiatry. Miałam budziki na 8.45, 9.00, 9.15. A jednak nie udało mi się wyjść z domu. O 9.20 zadzwoniłam do recepcji z prośbą o teleporadę. Poszłam spać. Koło 13 zadzwoniła do mnie pani psychiatra. I mówiła, że nie jest zwolennikiem porad na telefon, że nie mam chorych nóg to powinnam przychodzić, że jej też czasem się nie chce iść do pracy, że ta wizyta jest raz

jmuhha +2
Mąż dwa dni temu kichnął, teraz takie wygięcie panelu. Jak to naprawić synowi?
źródło: 1000029333
Pobierz

źródło: 1000132810
PobierzCzy w tym roku dojdzie do wojny o Taiwan?
nie zaatakują bo nie muszą, Tajwan z czasem sam będzie chciał zjednoczenia
USA skompromitowały się w Iranie
Jeszcze tylko pęknie balonik Chin i wracamy do normy
Porównywanie go do skorumpowanego dyktatorka z Rosji do człowieka tak silnie ideologicznie nakierowanego i z taką historią działania według tego co ideologicznie go kieruje jest oznaką twojej ignorancji ale to
Naiwne jest to że widzisz w ich podejściu politykę 5D xD dodatkowym smaczkiem jest to że puchatek niedawno uniknal
raporty CIA, amerykańskiego wywiadu wosjkowego i całej amerykańskiej społeczności National Security mówią to samo co ja, więc dopóki mi nie udowodnisz, że masz lepsze info to ty jesteś ignoranckim
@ShadyTalezz: przecież z roku na rok, coraz mniej Tajwańczyków chce zjednoczenia z CHRL. Pokojowe zjednoczenie to mało prawdopodobny scenariusz.
źródło: f91bac47ed9576632126b6cc94628e2bfb9dc12855e9bf7314c70d76d620257e
Pobierzdokładnie tak, żeby ci pokazać, że nawet zachodnie powaźne źródła tak myślą, idź przeczytaj jakąś książkę, doedukuj się, szkoda mi na ciebie czasu
status quo jest najpopularniejszą opinią a wraz ze słabnącym USA unifikacja będzie widziana jako konieczna dla zachowania bezpieczeństwa w multipolarnym świecie
Status quo to po prostu dalsze utrzymywanie de facto niepodległości jako Republika Chińska, bez prowokowania CHRL. Chińczycy wielokrotnie podkreślali, że formalne ogłoszenie niepodległości przez Tajwan, będzie oznaczało chińską inwazję.
a skąd pomysł, że myślałem inaczej?