Wpis z mikrobloga

@jmuhha mnie tata kiedyś chciał zrobić miło i jak było bardzo gorąco to włączył mój przenośny klimatyzator w pokoju kiedy byłem w pracy, ale nie podłożył żadnej miski pod skraplaną wodę i przez jakieś 6h mi kapało non stop na podłogę (gdzie po około 4h napełnia mi 5l baniak od tej wody xD).

Podłogę miałem później pofalowaną jak Bałtyk podczas sztormu, ale uznałem, że przecież nikt z tego strzelał nie będzie
Glacial - @jmuhha mnie tata kiedyś chciał zrobić miło i jak było bardzo gorąco to włą...

źródło: 15219259957520

Pobierz
  • Odpowiedz
Wychodzi że każda podłoga ma wady
Deska ? Droga, rysuje się, nie można zamoczyć
Panele ? Zamoczysz i nara
Winyle ? Zarysujesz
Kafelki ? Wytrzymałe ale telefon Ci upadnie i po nim plus "zimne" ale za to w zimie grzeją jak masz ogrzewanie podłogowe.
Linoleum xD
  • Odpowiedz
@jmuhha: Kiedyś mi też tak napęczniało delikatnie, bo się okazało, że pranie słabo odwirowało i kapało na panele. Przez jakiś czas było widać, a później samo zniknęło :) Więc powiedział bym chodzić, obserwować.
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: a ty myślałeś że ja piszę o wymianie wszystkich paneli? użyj mózgu czasami zamiast chata gpt ps. ten post (założyciela tematu) to był troll, więc tak się nie podniecaj
  • Odpowiedz