Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@MagnitudeZero: bo jest jasno, nie jesteś zmęczony i może umysł nie jest aż tak podatny :P ja tam zawsze jestem podatna na takie opowieści aczkolwiek rzeczywiście teraz się już tak nie boję jak wczoraj xD
  • Odpowiedz
@kote: pociesza mnie to troszkę. swoją drogą po naszych dziadkach zostawały stare obrazy, zdjęcia, straszyli stukaniem w kuchni - po nas pozostaną konta na fejsie. i na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pitey_Pablo: To się zdarza, szczególnie w starszych telefonach. Nie raz dostawałem połowę wiadomości nowej, a połowę archiwalnej, nawet bardzo starej.

@kote:

śmierdzi mi trochę fejkiem

Błagam, nie mów nawet, że wierzysz w jakiekolwiek słowo z tej historii :/
  • Odpowiedz
@kote: zasady r/nosleep:

About the "Everything is True" rule:

r/nosleep is a place for you to go and read campfire-style scary stories written by fellow redditors. Stories should be believable, but realistic fiction is permitted. Readers are to assume everything is true and treat it as such as far as commenting is concerned. These stories are here for your entertainment. If a story is too unbelievable, please report it for
  • Odpowiedz
@Pitey_Pablo: Napisałem, że szczególnie w starszych ;)

@kote: Wystarczy popatrzeć na suwak czatu na FB na tych zdjęciach i już wiadomo kiedy były te wiadomości naprawdę pisane. Nie ma co się bać, kote ʕʔ
  • Odpowiedz