Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego jest ciężko na rynku matrymonialnym?
Dlaczego jest ciężko na rynku matrymonialnym, dlaczego sa wojny, dlaczego świat opiera się o agresję i konkurencję?

Bo kobiet do rozpłodu jest znacznie mniej;

Dokładnie to brakuje 6,45 mln kobiet w Polsce.

Zestawienie nominalne
Mężczyźni w wieku 17–60 lat: ok. 10 320 000 osób
Kobiety w wieku 17–35 lat: ok. 3 870 000 osób

Teraz bonus dla debili, którzy myślą i mówią, "że kobiet jest więcej"

Nominalna liczba osób w wieku 17-35 lat
W całym przedziale wieku 17–35 lat w Polsce żyje obecnie około 7,95 miliona osób. Rozkład z podziałem na płeć wygląda tak:
Mężczyźni (17–35 lat): ok. 4 080 000 osób
Kobiety (17–35 lat): ok. 3 870 000 osób

Skąd bierze się zbiorowe majaczenie, że kobiet jest więcej?

Bo nominalnie w całej piramidzie demograficznej jest;

Po 55 roku życia w piramidzie zaczyna się nadwyżka kobiet nad mężczyzn w rocznikach - super, ale nie ma to znaczenia dla realiów matrymonialnych

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak już podawać liczbę ludzi w wieku rozrodczym to raczej 15-60 mężczyźni i 15-40 kobiety, ale generalnie największe znaczenie ma liczba kobiet 25-35, bo one rodzą najwięcej, a w tej grupie wiekowej przechodzi tsunami i z każdym rokiem jest ich co raz mniej
  • Odpowiedz
Dlaczego jest ciężko na rynku matrymonialnym,

@mirko_anonim: Przede wszystkim to nie ma czegoś takiego jak 'rynek matrymonialny'' bo relacje między ludzkie to nie jest coś co można kupić a ci którzy to próbują robić później na tym wychodzą jak Zabłocki na mydle. Przestańcie w końcu robić z siebie idiotów. Poza tym dlaczego w jednym zestawieniu podajesz kobiety do 35 roku życia i mężczyzn praktycznie o połowę starszych.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

jak już podawać liczbę ludzi w wieku rozrodczym to raczej 15-60 mężczyźni i 15-40 kobiety, ale generalnie największe znaczenie ma liczba kobiet 25-35

@pamareum: to podaj. Bardzo podobne liczby będą. Różnica
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Przede wszystkim to nie ma czegoś takiego jak 'rynek matrymonialny'

@Cztero0404: szczególnie, indywidualnie to racja, bo sytuacja matrymonialna danej osoby nie jest rynkiem. Większość blackpillowcow tego nie rozumie, bo nie rozumie czym
  • Odpowiedz
Większość blackpillowcow tego nie rozumie, bo nie rozumie czym jest rynek

@mirko_anonim: Przede wszystkim jak chcesz być normalny to przestań dzielić relacje między ludzkie na jakieś pille dla frajerów.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Cztero0404: szczerze mówiąc, ja jestem całkiem normalny, mam się z kim b----ć, nie jestem incelem. Robię fakultet, mam swoja firme. Może nie stać mnie na nowe 540d, ale nie stać mnie też na 19nastke ze studiów do rozpłodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cały wątek jest trochę zarzutka, a trochę podsumowaniem statystyki

To że nie jestem blackpillowcem, nie znaczy, że perspektywa blackpillowa czy blackpillowcy nie istnieją.
  • Odpowiedz