Aktywne Wpisy

Qurvinox +14
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +35
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

Czy #blackpill dotyczy każdej szerokości geograficznej? Bo mam jeden przykład gdzie można to obalić. Otóz zrobiłem głęboki research i jest jedno państwo którego kobiet nigdy nie widziałem na żadnej platformie +18 czy kamerkach gdy wyszukujesz narodowość. Zacząłem grzebać głębiej po social mediach, tagach, lokalizacji i tak samo nie zauważyłem i nie kojarzę żeby parowały się z mężczyznami z innego kraju, nawet na emigracji. Ponadto nawet jak mężczyzna z ich kraju bywa przeciętny to one często są bardzo łade i nie przeszkadza im się parować. No i mają dużą dzietność w swoim kraju.
#przegryw #redpill #izrael #zwiazki #tinder #hipergamia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt