Wpis z mikrobloga

@Krzych1921: my się śmiejemy z samotnych matek, mimo że sama jestem kobietą, ale nie uwierzycie jak pieklą się faceci zazwyczaj po rozwodzie, którzy są typowymi weekendowymi tatusiami i żadna go nie chce laska, która nie ma swoich dzieci. Łooo panie, obraża majestatu, "lepszego nie znajdziesz". Bitch, nawet zakopał z piwnicy jest lepszy, bo bez garba. Koorwa, zawsze powtarzam, że nie ma niczego gorszego od brania sobie partnera/ki z obcym bachorem
  • Odpowiedz
jak pieklą się faceci zazwyczaj po rozwodzie, którzy są typowymi weekendowymi tatusiami i żadna go nie chce

@AnulkaS34d: Moja koleżanka ma podobne doświadczenia. Sama nie ma dzieci, więc odrzuca kandydatów z dziećmi - jak oni się wtedy pieklą i obrażają to głowa mała. Nie rozumiem tego.
  • Odpowiedz
@Marcepanowy_Detektyw:

Moja koleżanka ma podobne doświadczenia. Sama nie ma dzieci, więc odrzuca kandydatów z dziećmi - jak oni się wtedy pieklą i obrażają to głowa mała. Nie rozumiem tego.

Z moich doświadczeń to pieklili się prawie wszyscy (90%) odrzuceni faceci, z jakiegokolwiek powodu (kulturalnie przekazanego). Dlatego po kilku takich doświadczeniach łatwiej jest olać i nie odpisać zupełnie nic niż grzecznie odmówić, a potem czytać obelgi jakiegoś frustrata.

Tak jak kobiety
  • Odpowiedz