@przegrywNL: mimo wszystko justyna i stanley. Wygrana wojtka i izdy to niestety było mniejsze zło w porównaniu z wygraną wioli, maćka i pawełka, plus można było zobaczyć jak oni sobie zdają sprawę że są wydymani. Natomiast w pierwszym sezonie zarówno stanley jak i justyna najmniej zasługiwali by to wygrać, plus to jak wydymali manae, która się koniec końców w końcówce odpaliła i oprócz patryka była najlepszym lojalnym w finałowej 5
@szczurek_87: nie, nie była. Manae nie dała żadnych przekonowujacych argumentów że jest lojalna. Uczestnicy rozmawiajac z dana osoba nie widza belki "lojalni/zdrajcy".
@przegrywNL: jak dla mnie sezon 3, był od 4 odcinków już r-------y przez Pawła. Nikomu już sie nie chciało dalej grać, poza Maćkiem xD który chciał wejść do finału bez względu na nic
@przegrywNL: gdyby nie fakt że Justynka się ślizgała na chorej siostrze i jakby zamioast niej był ktokolwiek inny to odbiór finału byłby zupełnie inny ale i tak był lepszy od obecnego XD
@Mag_999999: Justyna nie zasłużyła slizgajac się na siostrze cały p--------y czas, Stanley to jest książkowy przykład jak faktycznie grać w tą grę, nie dość, że miał chyba z 50% na stole w typowaniu zdrajców, to cały czas nikt na niego nawet uwagi nie zwracał, co nie zmienia faktu, że to w-------e Manae to było s-----------o
@dezereter16: serio... dlaczego w-------e Manae to s-----------o? Dziewczyna zachowywała sie dość ekscentrycznie jako quirky nastolatka, co kompletnie moglo wyjsc jak maska zdrajcy (troche jak łucja w tym sezonie). Nie pamiętam żadnego ruchu z jej strony ktory moglby uplasować ją jako wartościowego i szczerego lojalnego. Wyobraź sobie źe jesteś w sytuacji stanleya i jest taka cichociemna osoba o ktorej nic nie mozna powiedzieć i ryzykujesz nie wyrzucanie jej jako zdrajca? Dlaczego?
@lagomorph: zdrajcy sprzedajacy sie przed finałem by zcementować pozycje lojalnego przed finałem to cassus co drugiej edycji traitorsów na świecie. Ale spoko, nie pamietalem tego. Moim zdaniem zabrakło jej społecznych umiejetnosci, jakos chciala przeczekać mam wrażenie i zgarnąć kase, w finale gdzie każdy siebie podejrzewa (z wyjatkiem 3 sezonu w pl...) bo błąd kosztuje całą wygraną.
Który finał The Traitors był gorszy?