@SonidoStark: Akurat Tate, jak powalony by nie był to szacun dla niego że wysyłał te laski do pracy na kamerkach i na nich zarabiał. "Pimping not simping" w całej okazałości
@vympayer: gdyby to był taki super zarobek to by do dzisiaj to robił i siedział cicho. Biorąc pod uwagę że 90% tego, co mówi Tate, to mitomaństwo i konfabulacja - możliwe, że żadnych cam girls nie było, albo jakiś chwilowy grift. Gość dorobił się na sprzedawaniu marzeń młodym chłopakom i redpillowym incelom. Dosłownie wepchnął w szpony Matrixa tysiące dobrych chłopaków. Jak sam przyznaje ma silne powiązania z Izraelem. Ha tfu
@Fala_Magnezu: Powiązania z Izraelem? A to przepraszam, faktycznie ha tfu na niego. Dowiedziałem się od niego od młodszego kolegi z pracy, który chciał kupić jakiś jego kurs (od czego odwodziłem). To był czas w którym byłem poza manosferą, zapominając o problemach świata, hipergamicznych bestiach i to było jak piękny sen. Tylko że nie można wiecznie śnić.
źródło: 1778400531528950
Pobierz"Pimping not simping" w całej okazałości
Dowiedziałem się od niego od młodszego kolegi z pracy, który chciał kupić jakiś jego kurs (od czego odwodziłem).
To był czas w którym byłem poza manosferą, zapominając o problemach świata, hipergamicznych bestiach i to było jak piękny sen.
Tylko że nie można wiecznie śnić.
źródło: pepehappy
Pobierz