Wpis z mikrobloga

Chiny tylko kopiujom

@shaki24: przecież to prawda, nikt o tego elektryka nie będzie się zabijać, legendą jak Bugatti Chiron Super Sport również nie zostanie.
za 3 godziny ktoś dołoży kilka ogniw i rekord pobije
  • Odpowiedz
  • 2
@Kroledyp: ale ja nigdzie nie napisalem, ze ktokolwiek bedzie sie o tego elektryka zabijal. Ja tylko napisalem, ze autko za 250k pobilo rekord ustanowiony przez auto za 3.5mln.
Tyle.

Chiny aktualnie prowadza (powtorze: PROWADZA) w 57 na 64 future technologies (Europa prowadzi w 2). Owszem kopiowali przez lata. Dwie dekady temu to US prowadzilo w 60/64 technologiach, aktualnie w 4). A 4 dekady temu to Europa dominowala technologicznie.
US ktore
  • Odpowiedz
@shaki24: ja se zmodyfikuje BMW E46 jeszcze taniej i pojadę jeszcze szybciej albo w ogóle kupię se promoda do wyścigów na 1/4 mili albo top fuel co by 550 pojechać
  • Odpowiedz
  • 0
@Kroledyp: Wszystkie auta (30 sztuk edycji limitowanej) zostaly juz sprzedane. W sumie troche drozej bo ta limitowana edycja kosztowala okolo 3mln USD.

Witamy w nowej rzeczywistosci. Jak 100x powtorzysz “Chiny tylko kopiujom” wrocimy do pieknych czasow sprzed dwoch dekad gdzie to US prowadzila w wyscigu technologicznym, A jak powtorzysz 200 razy to wrocimy do pieknych czasow sprzed 3-4 dekad gdy technologie i innowacje byly jeszcze w Europie.
  • Odpowiedz