Aktywne Wpisy

jarzynka +804
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz
cierpka-rzodkiewka +127

#gielda #latwogang
@cojaturobiedokunedzy: przecież to działa tylko dlatego że google ma mocną infrastrukturę. Skoro proste strony jak siępomaga.pl czy tipply się wywaliły to sobie wyobraź co by się stało jakbyś miał polski hosting wideo i milion ludzi naraz oglądało streama.
O tym się nie gada ale koszty jakie google poniesie za tego streama będą astronomiczne.
Budimex pewnie ma proces decyzyjny podobnej długości co Microsoft, a jednak tam są
pracowałem przy hostingu wideo i trochę wiem. ja sam nie jestem wstanie sobie wyobrazić jak potęczna infra musi stać za tym żeby obsłuzyć taki stream i wątpie żeby ktoś kto nie pracuje bezpośrednio w googlu przy tym, wiedział.