Wpis z mikrobloga

@MadMan1: Widać że pisowskie trolle wyją bo Nowogrodzki snusiarz chciał się promować i swoje snusy na live ale dostał odmowę. I baedzo dobrze, jeszcze by przy dzieciakach zaczął ćpać
  • Odpowiedz
  • 0
@Logan00: dostal odmowe bo warunkiem byl tusk ktory poda rękę sobie z Nawrockim a wiadomo że tego by Tusk nie zrobił bo co na to jego wyborcy oli Owsiak? Ale owsiak zaorany perfekcyjnie został tak czy owak. Ci którzy na niego wplacali teraz to muszą zęby zjadać z wscieklosci xD
  • Odpowiedz
@MadMan1: nie zesraj się, batyra nikt nie chce na salonach, a tym bardziej robienia sobie polityki na chorych dzieciach. PiS jak zawsze próbuje robić politykę na grobach i nieszczesciu. Obrzydliwe.
  • Odpowiedz
@MadMan1: konfederacja nie jest u władzy, PiS jako druga najgorsza również nie jest. Pomieszało ci się wszystko. Chyba od tej propagandy z tv zarublika.

Wyłącz tv, włącz myślenie misiaczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@garm_: pis i konfa nawet mimo że konfa dla mnie to onuce a pis to nawet nie mam na nich komentarza to przy KO to baranki boże XD tv nie ogladam, mediow szurskich typu tvn czy republika nie przeglądam. Pis i konfe bym zlikwidowal, ale mam wiekszego wroga aktualnie ktorego musze cisnac dopoki mogę. Pis juz cisnalem latami ale KO aktualnie rzadzi i trzeba jego sekte uswiadamiac kim sa idole.
  • Odpowiedz
  • 0
@garm_: szczerze mowiac nie wiem co tam konfiarze czy pisowcy mowia bo za bardzo nie śledze ich propagandy. Konfa to w ogole dla mnie jest niestrawna i nie wierze w zadne slowo onucom ale nasze poglady moga sie pokrywac. Nawet z KO czasem mogą. Statystyka.
  • Odpowiedz
  • 0
@radkoski: dopiero się rozkręcam ;) ostatnim razem bylo 400 lajkow w godzinę i glowna z ploemieniem sie szykowala ale wylapalem bana i zdjeli mi wpis bo sie lewactwo zesralo i ich kolega admin usunal XD
  • Odpowiedz