Aktywne Wpisy

Y3ll0w69 +135
Słyszeliście kiedyś, żeby Wietnamczyk, prowadzący w Polsce restauracje czy coś kogoś napadł ? Może okradł? Prowadził n------y? Albo w--------ł sie elektrycznym motocyklem (tzn. "Rowerem") w kogoś w czasie dostarczania dubera czy innego srovo ?.
Zajebisci ludzie, robią te swoje pyszniutkie kurczaki w superowej cenie i problemów nie stwarzają, kobiety nie chodzą jak ninje tylko normalnie, cink ciao bongbao
#oswiadczeniezdupy #emigracja #jedzenie #jedzzwykopem #migranci
Zajebisci ludzie, robią te swoje pyszniutkie kurczaki w superowej cenie i problemów nie stwarzają, kobiety nie chodzą jak ninje tylko normalnie, cink ciao bongbao
#oswiadczeniezdupy #emigracja #jedzenie #jedzzwykopem #migranci
źródło: 1000048450
Pobierz
BeginEnd +343
Wczoraj załatwiałem kremację i pogrzeb. Matka nie chciała księdza, także będzie skromnie i szybko. rozesłałem info i poszedłem trochę sprzątać szpargały. Poinformowałem też rodzinę, że dziś rano jest wystawienie ciała żeby mogli się pożegnać. Przyjechałem wcześniej, żeby z nią posiedzieć chwile sam, ale w sumie wyszło, że siedziałem z nią sam na sam do końca.
Chyba grabarzowi (czy jak się nazywają ci co zabierają ciało do krematorium) zrobiło się lekko przykro jak się
Chyba grabarzowi (czy jak się nazywają ci co zabierają ciało do krematorium) zrobiło się lekko przykro jak się

źródło: Korczarowski
Pobierz