Aktywne Wpisy

broker +71

Krupier +52
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

#facebook #internet #pomocy #it
Mircy, jak dalej mirkować na tym portalu z minimalnym poczuciem anonimowości? Albo gdzie emigrować?
Miałem konto z ustawionym logowaniem przez FB. Pejsbuk zdecydował zablokować mi je dopóki nie wyślę filmu weryfikacyjnego, że ja to ja, czego naturalnie zrobić nie planuję, więc nie mogę się logować z tego konta na wykop. Szanowny Członek Rady Mediów Narodowych wyłączył możliwość użycia samego gmaila i wymaga podania telefonu od normalnego użytkownika, ale za to Pan Rumun co noc jakoś to wszystko obchodzi wrzucając scat. Nie chcę podawać numeru telefonu na portalu ze śmiesznymi obrazkami, więc emigrowałem na reddita, ale rpolska to nie moja bajka raczej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: kup starter za 5zł, zweryfikuj się i schowaj simkę do szuflady
ja tak zawsze robię
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
a simkę trzymam od lat bo takie weryfikacje wymagają też inne portale
ale poczytaj sobie jeszcze o simach IOT, to są dedykowane simy do urządzeń typu alarmy,
a tak serio co ci to zrobi ze bialek bedzie mial twoj numer?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta