Wpis z mikrobloga

• 0
@miji1000 pochwalisz się jaki pakiet wziąłeś? Ja jestem osobą aktywna fizycznie, uprawiam boks, chodzę na siłownię, okazjonalnie biegam, rower, orbitrek, air bike

Chciałbym zrobić badania które pokażą mi w jakiej formie jestem i czy ogólnie zdrowy jak na faceta uprawiającego sport ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@breakdown1: też sobie muszę porobić takie badania, ale widzę pewne zagrozenie dla diagnostyki. Ja i większość ludzi, których znam, robię jakiekolwiek badania w medicoverze (niektórzy luxmedzie), bo dopłacam sobie do pakietu medycznego, by mieć max pakiet, który częściowo opłaca pracodawca. Nie wiem komu oni zlecają badania, ale raczej kierunkiem rozwoju medycyny w Polsce są te wszystkie medicovery, luxmedy, itd.
  • Odpowiedz
sensivo, czy jakos tak

@krzykrzy1995: Synevo chyba?

Na horyzoncie jest też PZU, które mocno inwestuje w placówki zdrowia. Jeszcze chyba nie mają swoich laboratoriów, ale pewnie to kwestia czasu.
  • Odpowiedz
@breakdown1: Rozumiem, myślę jednak, że to symboliczna cena, a dzięki temu przyczyni się Pan do poprawy sytuacji finansowej naszej wspólnej firmy? Dziękujemy za Państwa zaangażowanie.
  • Odpowiedz