Wpis z mikrobloga

✨️ Czy wynajmowanie pokoju na kilka godzin to dobry pomysł?
Pytanie do #teczowepaski i w sumie nie tylko bo interesuje mnie też perspektywa hetero.

Czy wynajęcie pokoju na kilka godzin aby spotkać się z chłopakiem (nie mieszkamy ze sobą a u siebie nie mamy opcji się spotkać) to bardzo zły pomysł? XD Czy to normalne w hotelach? Na bookingu znalazłem spoko cene za pokój.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jeśli jakiś hotel oferuje pokoje na godziny, to robi to tylko w jednym celu. Często nawet w opisach są wzmianki o dyskretnej lokalizacji itp., więc z góry wiadomo o co chodzi.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wynajmijcie sobie mieszkanie na doby, w hotelu zobaczy was ktoś znajomy i kicha ;). Nie ma kontaktu z nikim, kod dostaniecie przez sms klucze będą w umówionym miejscu. Dla zupełnego bezpieczeństwa, wybierz się tam wcześniej najlepiej wieczorem lub zasloń wszystkie żaluzje czy rolety aby było ciemno zupełnie i odpal kamerę w tel aby sprawdzić czy nie ma gdzieś światła podczerwonego.
Ew 12h przed wyłącz wszystkie bezpieczniki i spokój bo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w Meksyku jak jechałem przez cały kraj to widziałem ogłoszenia tych hoteli, moteli, że wynajmują na godziny
No ale latynosi to się ruchają jak popadnie byle z kim i po kilka kochanek mają to u nich norma.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:No może racja to poziom "wyjazd z koleżanką z pracy". Ty potrzebujesz tylko miejsca gdzie nikt wam nie będzie przeszkadzał. Może być i hotel, ale w hotelach nawet częściej są kamerki bo i większa szansa na dobry materiał,
Ale Ty tam jedziesz z partnerem, nie jesteś kimś kto musi dbać o wizerunek i w sumie szantaż Ci nie straszny bo kiedyś trzeba wyjść z tym. Więc śmiało
  • Odpowiedz