Jesteśmy w połowie bessy. Teraz zacznie się druga część na której będą kapitulacje, wzrosty, odbicia, przekonania że dołek jest za nami, dołek przed nami, typowy proces akumulacji, który nie jest łatwy, bo będzie nudny i długi coraz mniejszym zakresem cenowym. #oswiadczenie #gielda #bitcoin
@suweren_sudoku, @sarevok123: A ja myślę Koledzy, że życzeniowo myślicie i niestety, dołek już był :( Pesymistycznie, ale no już taki jestem. Chyba, że po czasie się okaże, że Bituś wyląduje na tych 60k albo 40k, to zwrócę honor. Zawołajcie.
@begerpoangielsku: no ja dla bezpieczeństwa skupuje od 75k i wywalone. I tak patrzę na horyzont 15lat. (⌐͡■͜ʖ͡■). Poproetu przy 40k to bym lądował na potęgę
@sarevok123: Jestem tu na tagu od sześciu lat i Bitcoin zawsze mnie zaskakiwał. Nieważne, czy leciał w górę, w dół, bokiem. Zawsze zachowywał się tak, że mnie zaskoczył. Pewnie to samo będzie i tym razem.
@sarevok123: Ale to nie ma co roszczeniowo na takie ceny czekać. Właśnie to jest ten paradoks, o którym mówiłeś. Taka cena może być, a może jej nie być. Jesteśmy OGÓLNIE w bessie, więc no fajnie byłoby skorzystać. A to, czy ktoś kupi za 62k czy za 67k w long-termie nie będzie miało większego znaczenia. TO nie porada inwestycyjna
@XeNinja: jak dla mnie, to te zaznaczone na czerwono obszary są w tej chwili na tym samym poziomie- vo sprawia, że te dwa szybkie zjazdy w dół są właśnie na dzisiejszym poziomie, czyli ok 70k. Jak dla mnie to ten podwójny szybki zjazd w obu przypadkach to ten sam poziom dołka, tylko inaczej(szybciej rozłożony w czasie). Ale ja sie c---a znam
#gielda #bitcoin
źródło: HFuVQNdbMAATgql
PobierzTeż się okolicy 40k spodziewam. Pytanie tylko, czy to już będzie koniec spadków.
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-12 232140
PobierzA ja myślę Koledzy, że życzeniowo myślicie i niestety, dołek już był :( Pesymistycznie, ale no już taki jestem. Chyba, że po czasie się okaże, że Bituś wyląduje na tych 60k albo 40k, to zwrócę honor. Zawołajcie.
Przecież cały czas tak jest