@gutowszczyzna: Serio na takich lecisz? Nigdy tego nie zrozumiem, ok, ludzie mają różne wymagania i dla niektórych wygląd jest na pierwszym miejscu, ale skoro to ma być osoba, z kim spędzisz resztę życia, to musi to być ktoś, przy kim czujesz się dobrze.
@choochoomotherfucker: to wy lecicie mimo, ze sie kazda wypiera ale wasze slowa nic nie znacza bo jedno mowicie drugie myslicie a trzecie robocie. Kazdy facet wie jaka jest prawda.
@gutowszczyzna: Dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Nigdy nie byłam w związku z kimś takim, więc to, co mówię i myślę, jest spójne z tym, co robię. I nieprawdą jest to, że "każda się wypiera", bo jednak niektóre kobiety faktycznie lubią "łobuzów" i mówią o tym wprost.
@choochoomotherfucker: wiekszosc mowi, ze lubi spokojnych, statecznych, dobrze ulozonych, cieplych, kochajacych a wybieraja dokladnie odwrotnych. Tak jest praktycznie za kazdym razem xD
@gutowszczyzna To już by wszędzie uderzał głową, zwykłe przejście z pokoju do pokoju staje się problemem a jazda pociągiem czy lot samolotem to koszmar
@gutowszczyzna: potwierdzam, ja mam 190cm i przywyklem ze to mnie podrywaja i arogancja to default mode. Ja tylko do tych podchodzilem ktore dawaly pierwsze jakies znaki, a ze zawsze bylo takich duzo to ta strategia dzialala.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link