Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego wszyscy narzekają na brak wolnych kobiet?
Ej jak to jest że każdy narzeka na tagu że nie ma wolnych kobiet, dosłownie każda zajęta czy to w pracy czy w szkole ale jednocześnie twierdzą że każda leci na chada, minimum 190, ostra szczęka, itp. W takim razie skąd te wszystkie kobiety wzięły tych chadów że starczyło? Bo skoro każda chce chada i każda zajęta to rozumiem że musi ich być bardzo dużo i starczyło dla każdej. Również rozumiem że te wszystkie kobiety na ulicy które mijam to za rękę idą właśnie z chadami a nie przeciętniakami? Skąd zatem aż tyle par gdzie gość jest przeciętny? To jakieś hologramy czy podstawieni aktorzy bo przecież blackpill to najprawdziwsza prawda?

#przegryw #blackpill #redpill #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 26
@mirko_anonim: wiek. Z czasem kobieta przestaje być atrakcyjna dla chadów i wtedy jest płacz i zgrzytanie zębów i bierze taka za męża przeciętniaka. Ostatnio był artykuł o kobietach po czterdziestce, za którymi rzekomo nikt się nie ogląda. Bzdura, oglądają się przeciętniacy. Pisząc 'nikt' miały na myśli chady, które ich poużywały a teraz, z racji wieku, przestały być dla nich atrakcyjne. Za rok czy dwa weźmie taka przeciętnego zakolaka za męża
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "Ej jak to jest że każdy narzeka na tagu że nie ma wolnych kobiet, dosłownie każda zajęta czy to w pracy czy w szkole ale jednocześnie twierdzą że każda leci na chada, minimum 190, ostra szczęka, itp."
Małpa nie puści się jednej gałęzi, dopóki nie złapie się drugiej. To po pierwsze. Po drugie to tak samo jak każdy chłop leci na super laskę, 90/60/90, ale nie każdy ma dostęp, więc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A zdajesz sobie sprawę że te kobiety z przeciętnymi facetami poznały swoich partnerów najczęściej w okresie szkoły/studiów i one nie mają spranej głowy SM? Wystarczy że rozstaniesz się z partnerką po kilku latach i masz koło 30-tki, wtedy na rynku zostają praktycznie same księżniczki i atencjuszki które celują tylko w top10 % facetów lub kobiety z dzieckiem.
  • Odpowiedz
  • 23
@mirko_anonim

Chadów nie starcza, ale do stałych związków. To nie jest tak, że na jedną przeciętną kobietę przypada jeden chad i żyją długo i szczęśliwie xD Wiele chadów po prostu dzisiaj ma swój własny harem. Większość kobiet nie ma chada na stałe, tylko na chwilę. A posiadanie przy okazji mniej atrakcyjnego bankomata, czy orbiterów z którymi mogą nawet nie być w związku tego nie wyklucza.
  • Odpowiedz
@Slavcel: chad korzysta z zycia i kazdej gada, ze nie potrafi stworzyc stalej relacji. Ale kobiety dadza d--y na zawolanie, bo ona jest wyjatkowa i usidli czada. Potem wiaze sie z beciakiem i na nim sie odgrywa.

@mirko_anonim kiedy zrozumiecie, ze zwiazek nie rowna sie milosc. Na jakiej planecie zyjecie? No chyba, ze dla was gownozwiazek to ideal to nie widze sensu dalszej dyskusji.
  • Odpowiedz
@Seraphae: ja też mijam ludzi na ulicy i zawsze facet ma lepsze cechy te domyślne bez tapety od kobiety - znajdź kobietę na ulicy bez tapety - i porównaj do jej faceta o ile w ogóle takiego posiada.

PS Jakby faceci maskowali tak wady jak kobiety to wtedy płeć piękna to byliby mężczyźni właśnie LOL
  • Odpowiedz
W Warszawie jest masa wolnych kobiet, które stopniowo stają się starymi pannami - kobiet jest więcej niż mężczyzn w dużych miastach.

@mindy-moo: dla kazdej chada nie starczy, dlatego staja sie starymi pannami.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: tylko sama w głębi duszy i wewnętrznych pragnień podświadomie jak każda takiego pożądasz, to że on Ciebie nie (teoretycznie, bo ma tabun najładniejszych, które same się mu pchają) nie jest istotne w tym momencie, słabo baitujesz, nikt już się nie nabiera, idź zajmij się lepiej pociągami, bo o życiu i związkach też g wiesz jak każda baba
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: widzisz, potrafisz też tylko stygmatyzować, gaslightowac i shamingowac, na nic innego nie stać, a gadasz, że jesteś inna niż wszystkie, chyba w spektrum autyzmu i Aspergera, który u was jest taki słodki przecież jak wszystko xD nie reklamuj swojego insta, bo choćby mi płacili nie wejdę i nie mam, podobnie jak inni, kretyńskie hobby dla równej mu zadufanej w sobie idiotki... A poza tym kryptoreklama jest zakazana, co nie
  • Odpowiedz
@noonchodzewsciekly: Ale ja nic nie mam do normalnych przegrywów, na tagu jest trochę fajnych chłopaków i pisałam o tym nie raz. Ale jeśli ktoś pisze chamskie albo kłamliwe komentarze na temat kobiet, to chyba mam prawo odpowiedzieć tym samym? Czy tylko faceci mogą obrażać kobiety, a kobiety facetów już nie? xD

nie reklamuj swojego insta, bo choćby mi płacili nie wejdę i nie mam, podobnie jak inni,

Przecież sam mi
  • Odpowiedz