Aktywne Wpisy

butterfly +112

CzosenWan +216
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

źródło: 1000000900
Pobierz@irenicus30: tak naprawdę to jest wina systemd
źródło: IMG20240318115526
PobierzLinuks zdominował serwery, czyli komputery z którymi zwykli ludzie nigdy nie muszą mieć bezpośredniej styczności. Wszędzie indziej albo Windows albo Mac, bo Linuks woli bawić się w to 0.1% rynku którym są gracze pecetowi zamiast robić
@supra107: doczytaj sobie skąd ten Outlook w kosmosie
@supra107: dalej nie udało Ci się przeczytać co?
Miłej zabawy w tym swoim wyimaginowanym świecie. :*
@supra107: podales argument tak abstrakcyjny jak używanie przez jednego Astronautę komputera personalnego Outlooka jako udowodnienie, ze cala misja Artemis używa Windowsa
@mvmxks: Wcale tego nie powiedziałem? A ty mi mówisz że to ja gadam nie na temat? Boże człowieku litości, wróć do świata rzeczywistego a nie tego w twojej głowie xD
@supra107: z tymi halucynacjami to chyba miałem racje:
@supra107: napisales o Artemis II, który jest 2 krokiem z 4