Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +128
Najgorsze jest to, ΕΌe teraz nikt mi nie uwierzy ΕΌe serio 300h w pracy siedze, tylko kaΕΌdy bΔdzie myΕlaΕ ΕΌe to oszustwo jest. Wystarczy, ΕΌe mam 6-7 dyΕΌurΓ³w w miesiΔ
cu.
Co w takiej sytuacji moΕΌe zrobiΔ zwykΕy lekarz, ktΓ³ry normalnie pracuje i nie robi ΕΌadnych waΕkΓ³w i nie zarabia setek tysiΔcy? Jestem obecnie stawiany na rΓ³wni z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze Εcierwo i pasoΕΌyt, ktΓ³rego najlepiej zabiΔ
#konowal100k
Co w takiej sytuacji moΕΌe zrobiΔ zwykΕy lekarz, ktΓ³ry normalnie pracuje i nie robi ΕΌadnych waΕkΓ³w i nie zarabia setek tysiΔcy? Jestem obecnie stawiany na rΓ³wni z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze Εcierwo i pasoΕΌyt, ktΓ³rego najlepiej zabiΔ
#konowal100k

lubie-sernik +155
W moim budynku pracuje taka laska z krΓ³tkimi wΕosami co siΔ bardzo do mnie uΕmiecha. Inne teΕΌ siΔ czasem uΕmiechnΔ
ale ta wyjΔ
tkowo bardzo siΔ uΕmiecha.
W kaΕΌdym razie dziΕ siΔ jej bardziej przyjrzaΕem i wydaje mi siΔ, ΕΌe to jest jednak chΕop.
Ta #tajlandia to jedna wielka puΕapka.
Na
W kaΕΌdym razie dziΕ siΔ jej bardziej przyjrzaΕem i wydaje mi siΔ, ΕΌe to jest jednak chΕop.
Ta #tajlandia to jedna wielka puΕapka.
Na

![Moja mama mogΕa ΕΌyΔ, ale nie byΕo dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link