Wpis z mikrobloga

Skoro są tu osoby, które twierdzą, że bycie prawakiem i inne "odstępstwa od normy" są czymś naturalnym aka normalnym to ja bardzo proszę o przedstawienie wyników badań, które potwierdzają w.w + dowód na to, że 100% środowiska medycznego uważa jak wyżej, tzn. że wszyscy są zdania iż bycie prawakiem (i podobne odstępstwa) są właśnie normalne i winny być powszechnie akceptowalne.

W sytuacji gdy takowych materiałów (mam na myśli takie, które pochodzą z poważnych źródeł a nie jakichś "kolorowych", naszpikowanych "prawactwem") nikt nie "dostarczy", pisanie/mówienie, że bycie prawakiem i inne odstępstwa to coś normalnego nie będzie niczym innym jak tylko zwykłym, ordynarnym pier... bzdur i idiotyzmów.

Moim skromnym zdaniem prawactwo (i poboczne) to choroba, rzecz anormalna i totalnie nieakceptowalna.

#4konserwy #neuropa #bekazprawactwa
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zbiorowa slowna masturbacja członków #neuropa nad światopoglądem konserwatywnym Miło się to ogląda. I to niezachwiane ego każdego z tych biednych ludzi. Zdumiewające. Gwarantuję wam, ze jako prawak nie mam sie czego wstydzić, nie jesteście lepsi ode mnie a wręcz przeciwnie -nie wstydzę sie swoich krajan o lewicowych poglądach i ne uwazam,ze trzeba ich tępić, kocham swoj kraj, nie uważam ze Polacy maja wiecej wad niz inne narody i w zwiazku
  • Odpowiedz
@Trust: nie podchodź tak poważnie do internetu. Mój post to tylko parafraza debilnego wpisu i ma pokazać jak bzdurny i nielogiczny jest.

nie mam sie czego wstydzić

Ja też
  • Odpowiedz
@szymon_jude: możesz zaklinać rzeczywistość ale to prawactwo ma kasę, firmy, inicjatywę a lewactwo z powodu przegrywu total wyciąga łapy po cudzą kasę, siedzi na socjalu, ew. na sztucznym etacie załatwionym przez ciotkę w urzędzie gminy a jego wróg numer 1 to mityczny prywaciarz, wcielone zuoooo!!
  • Odpowiedz
możesz zaklinać rzeczywistość ale to prawactwo ma kasę, firmy, inicjatywę

@arczer: no chyba nie w Polsce, nie rządy są lewackie od kilkudziesieciu lat a wszystkie przedsiebiorstwa sprywatyzowane dla kolegów z PZPR, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szymon_jude: oprócz państwowych istnieją jeszcze prywatne przedsiębiorstwa, serio. I to pomimo kłód jakie rzucają pod nogi urzędnicy i obciążeń fiskalnych. Ja i moi znajomi (poglądy centroprawicowe i prawicowe) radzimy sobie całkiem dobrze. Polecam przemianę mentalności, porzućcie socjal i życie na koszt mamy, taty, podatników, jeszcze macie szansę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arczer: prawica z archerem na czele kolem napedowym polskiej gospodarki. Za kazdym razem czytam o waszym bogactwie i wspanialych biznesach. Tylko czekac az tag 4konserwy wejdzie na gielde.
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer: Ja nie mogę się wypowiadać za tutejszych wykopkowych prawakow, nie znam żadnego osobiście. Mogę tylko mówić o moim otoczeniu i tak się sprawy mają, że każdy jest rozgarniety, radzi sobie i wiedzie dostatnie życie. Ja właśnie buduję dom, auto kupiłem za gotówkę, itd. I mam to wszystko nie "dzięki" a "pomimo" polityce gospodarczej rządu.
  • Odpowiedz
@arczer: ciesze sie twoim szczesciem tylko czemu stworzyles sobie jakiegos chochola w postaci lewakow nierobow i w niego nieustannie walisz? Przeciez poglady wcale nie wyznaczaja statusu spolecznego. Duza czesc klientow z ktorymi mam do czynienia zostalaby na wykopie nazwana obrzydliwymi lewakami, a nie nazwalbym ich nierobami.
  • Odpowiedz
@Internet_the_explorer: jak ktoś wyżej przed pojechał po prawakach, że przegrywy szukające wymówek i winnych to sprostowałem. Walę w lewactwo za: prorządowość, roszczeniowe podejście, wrogie nastawienie do "prywaciarzy", za zgniliznę moralną, za ataki na jedną z religii. A czy są pracowici... faktycznie, po normie wyrabianych postów protuskowych nie mogę tego zarzucić xD
  • Odpowiedz