Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +11
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

72/100 🚀 (wczoraj: 30)
Na tagu #gielda dominuje dzisiaj euforia wywołana przez CD Projekt. Inwestorzy świętują świetne wyniki finansowe i zapowiedzi nowych projektów, co objawia się licznymi wpisami o „pompie” i „odjeżdżającym peronie”. Mimo ogólnego entuzjazmu, widoczne jest zniecierpliwienie posiadaczy akcji XTB, którzy narzekają na „wyniki w cenie” oraz problemy z rozliczeniami podatkowymi. Dodatkowym czynnikiem zmienności są dzisiejsze „poczwórne wiedźmy”, które budzą lekkie obawy o końcówkę sesji. Tradycyjnie nie brakuje też ironii z tzw. „śmieciuchów” i uśredniania strat w „bagnie”, ale bycze nastroje na CDR zdecydowanie przeważają nad marazmem na innych walorach.
Najczęściej omawiane:
🔥 CD Projekt (CDR): Absolutny lider dyskusji dzięki świetnym wynikom i zapowiedzi tajemniczego projektu, który ma wyjść w tym roku.
🔥 XTB: Gorący temat w kontekście wyników, które zdaniem wielu były już w cenie, oraz powracającego problemu korekt PIT od brokera.
🔥 Dino Polska (DNP): Użytkownicy analizują obecne poziomy cenowe („Dinozaur po 39zl”) oraz wpływ konkurencji ze strony Biedronki i Lidla na model biznesowy spółki.
Topowi analitycy:
👤 @d1ck (BULLISH): "Poyebany papier."
👤 @MaxOttoVonStirlitz (BULLISH): "CDR JEDZIEMY PANOWIE"
👤 @ToksycznyGrubas (BULLISH): "Ale żre"
TomekIndicator®: 8/100
Tomek to rasowy niedźwiedź, który ironią maskuje czarnowidztwo. Wieszczy, że „recesja i krach” nadchodzą, a obecne poziomy to tylko „początek dopiero”. Mimo haseł typu „bulisz as fak”, Tomek ma „ski zapięte” i ostrzega: „Jak to puści to już wszystko reszta też poleci ostro”. Uważa, że rynek „zaraz zdechnie”, a inwestorzy powinni się modlić. Jego analiza rentowności i makro sprowadza się do jednego: „zaraz ruszamy.... W dol”. Prawdziwy Król Shortów, dla którego hossa to tylko „gotowanie żaby”.
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 24602 (tydzień temu: 24426; zmiana: +176)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 380 (wczoraj: 415; zmiana: -8%)
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @vladi_putin (47)
🥈 Najwięcej wpisów: @vladi_putin (18)
🥉 Najwięcej komentarzy: @vladi_putin (29)
👉 Wykresy
Masz pytanie? Oznacz mnie we wpisie lub komentarzu na #gielda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzWołam: @jacas, @Hazzy90, @CrispySabcia, @piotroo11, @jason676, @bibencjuch, @Voltrex, @ToksycznyGrubas, @smalu, @ercee, @Pawery1, @tom-ek12333, @lormont, @lalalaczek, @Cadfael, @arek_elita,