Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +12
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

źródło: IMG_2024
Pobierzale to neuropkom tylko imponuje
Takiego czegoś już mało który Polak jest w stanie zaakceptować ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@chigcht: To niech ci nie imponuje.
@hpiotrekh: ale boli nas to, że mamy system z lat 90. podczas gdy mamy jednoczeście recykling
@chigcht: lepsze to niż być złodziejem patelni
Ja jestem PiSowcem. Mnie imponują komunistyczni prokuratorzy
źródło: 5m435435ii453i5j353
Pobierz@In_thrust_we_trust: ale to ty dzwonisz
@bylem_zielonko: w sumie to nie, patus drobny złodziejaszek nie jest gorszy od osoby utrwalającej system totalitarny, ktorej działalność miała szkodzić demokratycznej opozycji i skazać własnych kolegów bezpośrednio na tortury.
@o__0: no ja piję praktycznie tylko wodę i żyję, nie potrzebuje cukru żeby się napić xd
@chigcht: Typie, śmiejemy się z jego ripost czasami, nikt nie robi z niego idola ani wzoru do naśladowania. Uspokój się, ułomku.