✨️ Dlaczego nie mam ochoty na masturbację?Ⓘ Witam, mam brak ochoty na masturbację... 7 miesiąc i nie chce mi się nawet masturbować. Jakbym nie miał nigdy w życiu takiej potrzeby. Do tej pory było tak, że nie minęło parę dni czy tygodni i już była duża chęć. A tutaj ten stan trwa stanowczo za długo. I to tak, że nawet bardzo tego nie chcę. O co chodzi? Czyżbym wrócił do stanu 10-latka, gdzie wtedy zbytnio też nie myślało się o takich rzeczach? Czy to jest coś groźnego? Boję się, że może umrę za jakieś 10-15 lat. Jestem singlem, lat 35. Jedyne co mi się zmieniła to dieta na brak słodkiego. Może tam jakiś kawałek placka drożdżowego zjem raz na 2 tygodnie. Tak to mnie również odpycha od słodkiego. O ile to jest dobre - tak to drugie jest nieco niepokojące.
@mirko_anonim: Badania krwi, testosteron, idź do endokrynologa. Może do psychiatry. Ogólnie ewolucyjnie facet po 30 jest nikomu niepotrzebny. Powinieneś w wieku tych 15 lat już mieć pierwsze dziecko, ono już powinno być chłopem na polu, czas umierać. Więc dobrze, że nie chce Ci się r----ć itp.
sprawiedliwy-mirek-83: Przecież to jest normalne, głodzisz organizm i on obcina wtedy sprawność całego ciała, jak się przyglądniesz dokładniej to znajdziesz o wiele więcej rzeczy które przestały działać.
Witam, mam brak ochoty na masturbację... 7 miesiąc i nie chce mi się nawet masturbować. Jakbym nie miał nigdy w życiu takiej potrzeby.
Do tej pory było tak, że nie minęło parę dni czy tygodni i już była duża chęć. A tutaj ten stan trwa stanowczo za długo. I to tak, że nawet bardzo tego nie chcę. O co chodzi? Czyżbym wrócił do stanu 10-latka, gdzie wtedy zbytnio też nie myślało się o takich rzeczach? Czy to jest coś groźnego? Boję się, że może umrę za jakieś 10-15 lat. Jestem singlem, lat 35.
Jedyne co mi się zmieniła to dieta na brak słodkiego. Może tam jakiś kawałek placka drożdżowego zjem raz na 2 tygodnie. Tak to mnie również odpycha od słodkiego. O ile to jest dobre - tak to drugie jest nieco niepokojące.
#s--s #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Ogólnie ewolucyjnie facet po 30 jest nikomu niepotrzebny. Powinieneś w wieku tych 15 lat już mieć pierwsze dziecko, ono już powinno być chłopem na polu, czas umierać. Więc dobrze, że nie chce Ci się r----ć itp.
Ale czasy się zmieniły i chcemy żyć dłużej.
Uprawiasz sport?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi